Search

Δυνατές οι γυναικείες «μικρές ρακέτες» του Εθνικού

Μία από τις  πολλές επιτυχίες που γνώρισε το τμήμα του πινγκ- πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την περασμένη σεζόν ήταν και αυτή της ανόδου της γυναικείας ομάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου  στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο στόχος που θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα του Έβρου, δεν άφορα μόνο την αγωνιστική χρονιά που έρχεται που είναι η παραμονή στη κατηγορία αλλά στηρίζεται και σε ένα πλάνο  το οποίο έχει στόχο στο σύντομο μέλλον η ομάδα να στηρίζεται καθαρά σε αθλήτριες από τους δύο συλλόγους της Αλεξανδρούπολης Εθνικό και Φάρο.

Όσο αναφορά τη ερχόμενη σεζόν ο στόχος της παραμονής κρίνεται απαραίτητος και έτσι το τμήμα προχώρησε σε μεταγραφικές εκπλήξεις! Ο λόγος γίνεται για τη καταξιωμένη αθλήτρια κ. Ζάνεβα Βάνια. Επί πολλά χρόνια πρωταθλήτρια στη γειτονική χώρα της Βουλγαρίας γνωρίζει  όσο καμία άλλη το ελληνικό  πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας καθώς αγωνίζεται  πολλά χρόνια στα αγωνιστικά τραπέζια και θα αποτελέσει το στυλοβάτη  την επίτευξη του στόχου. Είναι γεγονός πως πρώτη φορά η ομάδα του Εθνικού αποκτά παίχτρια τέτοιου επιπέδου και κλάσης. Η δεύτερη μεταγραφή που πραγματοποίησε ο σύλλογος αφορά την Ολυμπία Μαλαχτάρη , μία νεαρή αθλήτρια  με πολλές ικανότητες που  θα βοηθήσει  στα μέγιστα την ομάδα. Η τριάδα φυσικά δε θα μπορούσε να κλίσει χωρίς την  πιστή εδώ και πολλά έτη αθλήτρια του Εθνικού Παναγιώτα Μούρου. Η πλέον πιο έμπειρη από ποτέ Παναγιώτα μέλος της περσινής τριάδας που πέτυχε την άνοδο θα είναι και πάλι στην ομάδα προσπαθώντας να επαναλάβει το στόχο της παραμονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ομάδα της Έδεσσας είναι οι μοναδικές επαρχιακές ομάδες  στο πρωτάθλημα

Share it