Search

Α.Ο.Καβάλας: Μόνος στόχος η άνοδος!

Αυτή είναι η πρόταση που ακούει κάποιος απ’ τα χείλη όλων όσοι ασχολούνται με τον Α.Ο.Καβάλας, από οποιοδήποτε πόστο. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος, θεωρούν πως έφτασε φέτος το πλήρωμα του χρόνου, για την άνοδο της Καβάλας στη Β’ Εθνική.

Την προηγούμενη διετία, όπου ψιθυρίζονταν η λέξη άνοδος, ήξεραν και οι ίδιοι στο στρατόπεδο του Α.Ο.Κ. πως κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο – και – λόγο της συμμετοχής του Άρη. 2014-15 ήταν ο Πανσερραϊκός εν τέλει αυτός που πανηγύρισε και την επόμενη περίοδο ο Άρης. Φέτος όμως, οτιδήποτε λιγότερο απ’ το πρωτάθλημα θα σημαίνει αποτυχία.

Οι «Αργοναύτες», θέλοντας να εμφανιστούν πανέτοιμοι, ενισχύθηκαν κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ανακοινώνοτας 8 ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων με τρομερή εμπειρία, όπως τέως αρχηγός του Πανθρακικού, ο Αντώνης Λαδάκης με πάρα πολλές συμμετοχές στη Σούπερλιγκ.

ΛΑΔΑΚΗΣ

Ακόμη απ’ τον Α.Ο.Καβάλας αποκτήθηκε ο Κωνσταντίνος Συριτούδης, ο Σκοπιανός επιθετικός Ζόραν Ζλατκόφσκι, o Αναστάσιος Φραγκούλης, ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο Χρήστος Καπασάκης, ο Λευτέρης Γιαλούσης και ο Μάρκο Παβίσεβιτς.

Προπονητής απ’ τα μισά της περσινής σεζόν ο Γιάννης Ταουσιάνης, που φέτος είχε την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα όπως θέλει, δίνοντάς της τα στοιχεία που ο ίδιος επιθυμεί.

ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ

Όσον αφορά την πρεμιέρα και το ματς με την Δόξα Προσκυνητών, στην ομάδα της Καβάλας δηλώνουν έτοιμη για την έναρξη της σεζόν, χωρίς να υποτιμούν τους νεοφώτιστους.

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ του Α.Ο.Καβάλας:

1. Θανάσης Αθανασίου (Τ), 2. Κώστας Συριτούδης (Τ) από ΑΕ Διδυμοτείχου, 3. Λευτέρης Γιαλούσης (Α) από Λαμία
4. Χρήστος Μπάτζιος (Α), 5. Παύλος Σταματόπουλος (Α), 6. Σάββας Τουμανίδης (Α) από ΠΑΟΚ Κ20, 7. Τάσος Φραγκούλης (Α) από Νέστο Χρυσούπολης, 8. Μιχάλης Μπαντάνης (Α), 9. Δαμιανός Δελής (Μ), 10. Τάσος Δέντσας (Μ), 11. Δημήτρης Θωμαΐδης (Μ), 12. Χρήστος Κασαπάκης (Μ) από Ερμή Ζωνιανών, 13. Σάββας Κυριακίδης (Μ), 14. Αντώνης Λαδάκης (Μ) από Πανθρακικό, 15. Στέλιος Μπλιός (Μ), 16. Γρηγόρης Παπαδόπουλος (Μ), 17. Ζόραν Ζλατκόφσκι (Ε) από Ακαντέμια Πάντεφ, 18. Γιώργος Λίτσκας (Ε), 19. Αλέξανδρος Μελισσόπουλος (Ε) από Νέστο Χρυσούπολης, 20. Αλεσάντρο Μπρατσιάνι (Ε), 21. Ετις Ντέντε (Ε), 22. Μάρκο Παβίσεβιτς (Ε) από Αχαρναϊκό, 23. Χάρης Παππάς (Ε), 24. Μηνάς Πτηνόπουλος (Ε)

Share it