Search

Με 18αδα και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα η Κ20 της Ξάνθης

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη που το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο γήπεδο “Δημήτρης Δημητρίου” των Σπάτων την αντίστοιχη ομάδα Νέων της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας της περιμένει με πίστη για θετικό αποτέλεσμα την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ οπού οι Ξανθιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα Κ20 της Ξάνθης συνολικά έδωσε 6 πολύ δυνατά φιλικά προετοιμασίες έχοντας απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 1-0 τον Άρη Αβάτου(ΕΠΣ Ξάνθης), και με 7-3 τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη(ΕΠΣ Έβρου), ήρθε ισόπαλοι 1-1 με Νέστο Χρυσούπολης(Γ’ Εθνική), 0-0 με Δόξα Θεολόγου(ΕΠΣ Καβάλας) και 2-2 με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. Μοναδική ήττα αυτή με 2-4 απο την Δόξα Προσκυνητών(Γ’ Εθνική) στα Πηγάδια.

Την αναμέτρηση των Σπάτων θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίοθ της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους Στέφανο Κυριακόπουλο και Κυριάκο Βιτσεντζάτο αμφότεροι της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φλώριος Ελευθερίου της ΕΠΣ Αθηνών.

Σημαντική ενίσχυση για τους Νέους και η παρουσία στην αποστολή τριών επαγγελματιών καθώς στον αγώνα θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Προδρομίτη οι Παναγιώτης Σταθάκης, Κώνσταντίνος Κώστας και Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται απο τους: Παναγιώτη Σταθάκη, Νεόφυτο Σαββίδη, Θωμά Βαφειάδη, Δημήτρη Παπάζογλου, Κωνσταντίνο Τενεκέ, Φεϊζί Χασάνογλου, Χρήστο Πεταλωτή, Γιώργο Σπυριντόνοφ, Αλέξανδρο Μίχο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θεοφάνη Τζιβανόπουλο, Ευθύμη Τσάπαρη, Κωνσταντίνο Κώστα, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, Μάρκο-Ρετζίνο Καπτέλι, Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, Ραφαήλ Μελισσόπουλο και Νίκο Σαμπανίδη.

 

Share it