Search

Κλειτσιώτης και Βάσκος μιλούν για την πρεμιέρα της Δόξας Προσκυνητών στο S.A.! (vids)

Ο προπονητής των επιτυχιών Γιάννης Κλειτσιώτης και ο αρχισκόρερ Χρήστος Βάσκος, μίλησαν αποκλειστικά στο SportsAddict.gr, λίγες μέρες πριν την ιστορική πρεμιέρα της Δόξας Προσκυνητών!

Πρώτη φορά στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής! Δεν είναι και μικρό πράγμα δα, για τους Προσκυνητές, ένα χωριό του Ν. Ροδόπης, να βλέπει το καμάρι του, την … «μικρή» Δόξα να «μεγαλώνει»!

Κυριακή … κοντή γιορτή λοιπόν και όλοι στο «στρατόπεδο» της Δόξας Προσκυνητών, αναμένουν πως και πως, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτή μόνο εύκολη δεν θα ‘ναι για την ομάδα της Ροδόπης καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν ιστορικό σύλλογο και «μπαρουτοκαπνισμένο» σε μεγαλύτερες κατηγορίες, τον Α.Ο.Καβάλας.

Για το πως περιμένει την πρεμιέρα, πως κύλησε η προετοιμασία, ποια θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας και για πολλά ακόμη, μίλησε στο S.A. ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, Γιάννης Κλειτσιώτης.

«Μετρημένος» στα λόγια του, αλλά με αυτοπεποίθηση ενόψει της πρεμιέρας, εμφανίστηκε ο αρχισκόρερ των Προσκυνητών Χρήστος Βάσκος, πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά η Δόξα στο θέμα «γκολ».

 

 

Share it