Search

Θα βρέξει φράγκα αδέρφια!

Λοιπόν, χθες βγήκε στον «αέρα», το ενημερωτικό αθλητικό site έκτρωμα που αποκαλείται sportsaddict.gr. Απορώ που το σκέφτηκαν αυτά τα σαΐνια.. Ομολογουμένως πολύ έξυπνο. (ΝΟΤ)

Είπα λοιπόν και γω, αφού με παρακαλέσανε (1 – ένας ξεχωριστα) να τους βοηθήσω να συμμαζευτεί αυτό το χάλι, και να μοιράσω παράλληλα και λεφτά.

Λοιπόν όπως καταλάβατε, αν διαθέτετε δείκτη ευφυΐας πάνω από 0,01 (αν είστε δηλδή κατ’ άτι εξυπνότεροι απ’ τους δημοσιογράφους), είμαι ο άνθρωπος που θα σας στέλνει ταμείο.

Όχι της ανεργίας, γι’ αυτό υπάρχουν άλλοι …

ΤΣΙΠΡΑΣ

Έχουμε και λέμε. Αγωνιστική νούμερο 6 αύριο στο υπέροχο, φοβερο και χιτσκοκικό ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥπρωτάθλημα της Λιγκ ΙΙ (όπως λέμε Μακούν ΙΙ). Εκεί λοιπόν, η Αζαξιό που είδε και έπαθε να σωθεί πέρσι

Αφού την έσωσε την παρτίδα πέρσι, φέτος που πάει τρένο (για τα κυβικά της) έχοντας 7 βαθμούς και αντιμετωπίζει την πεθαμένη Ρεντ Σταρ που έχει 3 , δεν θα την εμπιστευτούμε;; Σημειωτέον πέρσι η Ρεντ Σταρ δεν μπήκε στο παρά τσακ στα μπαράζ. Τι σου είναι η ζωή όμως ε;; Πέρσι μεγαλεία, φέτος θα χάσει ΚΑΙ απ’ την μαγευτική Αζαξιό (το χω δεδομένο)

Αζαξιό – Ρεντ Σταρ 1 (2,10)

Παραμένω Γαλλία, και ανοίγοντας ενα ροζέ απ’το Μπρεστ και ενα κόκκινο ξηρό απ’ το Κλερμόν θα προτείνω τα πολλά γκολάκια στο συγκεκριμένο ματς. (Ίσως θα τα βλέπω μόνο γω διπλα).

Μπρεστ -Κλερμόν Over 2,35

Τέλος, κλείνω την άχαστη τριάδα, με το overaki του της ομάδας του κέρβερου με 8 γκολ σε δύο ματς Ρομπέρτο, με την πρώην ομάδα του Γάλλου Κουτσιανικούλη ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ (τώρα στην Ατλέτικο).

Σοσιεδάδ -Εσπανιόλ Over 2,02

 

Share it

Μία Απάντηση