Search

Η DC έκανε την αρχή, το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια… (video)

Ένα πολύ καλό ξεκίνημα ή καλύτερα ένα εξαιρετικό restart έκανε η DC Comics με τη βοήθεια βέβαια του σκηνοθέτη David Ayer ο οποίος έγραψε και το σενάριο του Suicide Squad που… άρεσε.

Μετά την (εν μέρει) αποτυχία του Batman VS Superman: Dawn of Justice, η DC δίνει πολλές ελπίδες στους φαν της με αυτή την ταινία. Το Suicide Squad δεν σε αφήνει να βαρεθείς δευτερόλεπτο και είναι μηδαμηνά τα σημεία στα οποία το σενάριο μπάζει σε αντίθεση με το Batman VS Superman του οποίου το θέμα με το κακό σενάριο ήταν και το μεγαλύτερο του ελάττωμα.

Τρομερός Will Smith ως Deadshot, εκπληκτική Margot Robbie ως Harley Quinn, αφοπλιστική Viola Davis ως Amanda Waller και πολύ ωραίο τιμ ηθοποιών γενικότερα. Ο Jared Leto δυστυχώς μας τα χάλασε ως Τζόκερ και δεν είναι ότι ήταν κακός, αλλά κάτι του έλειπε. Μακάρι τα Justice League & Wonder Woman, αλλά και όσες ταινίες ακολουθήσουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά που έγινε στο Suicide Squad..

Υ.Γ. 1 Η DC θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να φτάσει τη Marvel, αλλά αυτή ήταν μία πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια σε αυτή την μάχη των αιωνίων.

Υ.Γ. 2 Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, αλλά επειδή γίνεται συνέχεια ντόρος για το ποιος είναι ο καλύτερος Τζόκερ, προφανώς είναι αυτός του Χιθ Λέτζερ. Και ξανά λέω, ο Λέτο δεν ήταν κακός, απλά ο Λέτζερ ήταν ανατριχιαστικός.

Το trailer της ταινίας:

του Κοσμά Πανταζή

Share it

Μία Απάντηση