Search

Φιλικές νίκες στην πρόβα τζενεράλε του Ορφέα Ξάνθης με Πέρνη και μεικτή Κ20/17 Ξάνθης(+photos)

Σε ρυθμούς πρεμιέρας βρίσκεται η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Χατζημεστή να δείχνουν πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην επίσης νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Καρδίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια, αρχικά την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης τον οποίο και κέρδισαν με 5-1, ενώ μια μέρα αργότερα αναμετρήθηκαν στο προπονητικό των Πηγαδίων κόντρα σε μεικτή ομάδα που αποτελούταν απο παίκτες των Κ20 και Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στην αναμέτρηση με τους Καβαλιώτες η ομάδα του Ορφέα ήταν αρκετά καλή, και παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ήταν άκρως παραγωγική. Τα τέρματα για τους Ξανθιώτες πέτυχαν οι Γιάννης Καραγκιόζης, Ηλίας Μακράκης και Χρήστος Πασχαλάκης στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη σκόραρε δύο φορές ο Κώστας Ξαντινίδης, για τους Καβαλιώτες το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πουρλουκάκης.

Για τον Ορφέα Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Ρούφος, Κατρανίτσας, Μακράκης, Δασκαλάκης, Κούτρας, Μόσχος, Καλλίδης, Κωτίδης, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Χαραλαμπίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αθανασίου, Ξαντινίδης, Καδήρ Κεχαγιά, Πιλέ, Βουλγαρίδης, Ζιγκολάρι, Μεκερά και Γλεντής.

Για τον Κεραυνό Πέρνης του Ξανθιώτη τεχνικού Κώστα Τερζανίδη ξεκίνησαν οι: Γεωργούσης, Δορίκης, Κιομουρτζής, Κωνσταντάρας, Ευφροσινίδης, Καλαμάρας, Θεοδωρίδης Κ., Μανδαλιανός, Θεοδώρου, Αλή Μπαρή, Πουρλουκάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Νάνος, Τσόρπατζι Ιλ., Τσόρμπατζι Αλ., Κιόρης, Εμιλιάνο και Ιβανίδης.

Στην αναμέτρηση των Πηγαδίων η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Καραγκιόζη ήταν αρκετή για την ομάδα του Ορφέα για να κάμψουν την αντίσταση της μεικτής ομάδας που αποτελούταν απο παίκτες των τμημάτων Κ20 και Κ17 της Ξάνθης που επίσης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Μόσχος Μακράκης, Δασκαλάκης, Κούτρας, ΚατρανίτσαςΜαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Γ., Ξαντινίδης, Μόσχος. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αθανασίου, Καλλίδης, Κωτίδης, Πιλέ, Ζιγκολάρι, Μεκερά και Γλεντής.

Για την μεικτή Κ20 και Κ17 της Ξάνθης την αναμέτρηση ξεκίνησαν οι: Μανιάς, Ποδαράς, Τηλαβερίδης, Τενεκές, Σπυριντόνοβ, Μίχος, Χατζηχασάνογλου, Κιολείδης, Άλβι, Τζιβανόπουλος, Κοντάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Ζώτος, Θυμιάνης, Καλαϊτζίδης, Γκατζόγιας, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος, Καπτέλι, Τσάπαρης, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Ιωσηφίδης και Παπάζογλου

Δείτε παρακάτω στιγμές απο τα δύο φιλικά μέσα απο τον φακό του SportsAddict

Share it