Search

Διπλό Ξανθιώτικο χτύπημα για τον Άρη με Μπαργκάν και Χαριτωνίδη!

Σε ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης που μετά την άνοδο της στην Football League δείχνει αποφασισμένη για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι “κιτρινόμαυροι” μάλιστα προχώρησαν στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών απο την Ξάνθη με παρελθόν αμφότεροι σε ομάδες της Super League. O 27χρονος(25/10/88) Κιμμεριώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν(αριστερά στην φωτο) μετά την περσινή του παρουσία σε Καλλονή και Πανιώνιο αποφάσισε να επιστρέψει στην Βόρεια Ελλάδα οπού μετά την Βέροια και στο παρελθόν τους Οδυσσέα Αναγέννησης και φυσικά τις Ασπίδα Ξάνθης και την ομάδα Νέων της Ξάνθης, για λογαριασμό αυτή την φορά του Άρη.

Εν αντιθέσει με τον 26χρονο(18/12/89) Ξανθιώτη κεντρικό αμυντικό Λάζαρο Χαριτωνίδη(δεξιά στην φωτο) πέρα απο την τριετή παρουσία στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ αγωνιζόταν σε ομάδες του Βορρά, όπως Ξάνθη, Πανθρακικός και την τελευταία διετία η Δόξα Δράμας.

Αμφότεροι παρακολούθησαν απο τις εξέδρες του “Κλεάνθης Βικελίδης” την φιλική αναμέτρηση της νέας τους ομάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον Χαριτωνίδη μάλιστα να παρακολουθεί το ματς συντροφιά με την Ολυμπιονίκη σύζυγο του Βούλα Παπαχρήστου.

Θυμίζουμε οτι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και ο Νίκος Τσουμάνης που αγωνίστηκε με τα χρώματα τόσο της Ξάνθης όσο και του Πανθρακικού, ενώ μια και αναφερθήκαμε στην ομάδα της Κομοτηνής να σημειώσουμε πως οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τον Άρη την 16η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη ενώ το ματς της Κομοτηνής θα γίνει την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 21 Μαΐου

Share it